Pro-Line Set 45W CREE LED Werklampen

Pro-Line Set 45W CREE LED Werklampen

Pro-Line Set 45W CREE LED Werklampen

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

AL0193

€ 54,44

Excl. BTW: € 39,99 Incl. BTW: € 48,39

Snel overzicht

Een set van 2 45W LED werklamp uit de AgriLeds Pro-Line, EMC Radio Ontstoord. Voorzien van ECE R10 E-keurmerk.

Beide lampen zijn voorzien van 9 High-Power CREE Leds. Bij montage op bijvoorbeeld een trailer schijnen zes van deze LEDs opzij, en drie stuks naar achteren. Hierdoor wordt elke donkere hoek verlicht en krijgt u een duidelijk beeld wat er om u heen gebeurt!

De set bestaat uit twee lampen, één links en één rechts model. (Deze lampen zijn niet los te bestellen.)

LED Werklampen uit de AgriLeds Pro-Line serie zijn van extra zware kwaliteit en geschikt voor de meest extreme omstandigheden. De lampen zijn voorzien van slagvaste behuizingen en zijn voorzien van Amerikaanse LED chips van het merk CREE. Deze combinatie garandeert jarenlang gebruiksplezier en een extra hoge lichtopbrengst. Tevens zijn deze lampen allemaal 100% EMC radio ontstoord en voorzien van een ECE R10 E-keurmerk.
Voltage 10-30v Multivolt
Vermogen 2x 45W
Lichtbundel Breedstraler
Lichtkleur 6000K helder wit
Materiaal behuizing Aluminium
Kleur behuizing Zwart
Materiaal bevestigingsmaterialen RVS
Waterbestendig IP68 Spuitwaterdicht
Afmeting lamp 98x76x82mm (BxHxD)
Voethoogte 24mm
E-Keur Ja, ECE R10 E9
Een set van 2 45W LED werklamp uit de AgriLeds Pro-Line, EMC Radio Ontstoord. Voorzien van ECE R10 E-keurmerk. Beide lampen zijn voorzien van 9 High-Power CREE Leds. Bij montage op bijvoorbeeld een trailer schijnen zes van deze LEDs opzij, en drie stuks naar achteren. Hierdoor wordt elke donkere hoek verlicht en krijgt u een duidelijk beeld wat er om u heen gebeurt! De set bestaat uit twee lampen, één links en één rechts model. (Deze lampen zijn niet los te bestellen.) LED Werklampen uit de AgriLeds Pro-Line serie zijn van extra zware kwaliteit en geschikt voor de meest extreme omstandigheden. De lampen zijn voorzien van slagvaste behuizingen en zijn voorzien van Amerikaanse LED chips van het merk CREE. Deze combinatie garandeert jarenlang gebruiksplezier en een extra hoge lichtopbrengst. Tevens zijn deze lampen allemaal 100% EMC radio ontstoord en voorzien van een ECE R10 E-keurmerk.