Over AgriLeds

Onze visie: Innovatieve en hoogwaardige kwaliteit LED verlichting aanbieden, voor een betaalbare prijs. 

AgriLeds is een jonge Nederlandse onderneming die LED-verlichting aanbiedt voor de agrarische, transport en particuliere sector. Door onze achtergrond in de transportsector, waarin we actief zijn sinds 1989, hebben we veel kennis van de wensen en eisen voor voertuigverlichting. Sinds 2007 importeren we LED-verlichting. In eerste instantie voor eigen gebruik, maar door goede afspraken te maken met fabrieken kunnen we ook u nu professionele LED-verlichitng aanbieden voor een aantrekkelijke prijs.

AgriLeds is gespecialiseerd in het leveren van innovatieve LED-verlichting zoals werklampen, lichtbalken, markeringslichten en waarschuwingslichten. Daarnaast leveren we ook aansluitmateriaal voor het monteren en aansluiten van de lampen. Al onze LED-lampen zijn waterdicht en voorzien van sterke LED-Chips om in verhouding tot het stroomverbruik erg veel licht te genereren. Even ter vergelijking: onze 48W werklamp heeft een lichtopbrengst van 4560 Lm terwijl een 50w hallogeen lamp slechts 1500 tot 1600 Lm levert. 

Bent u op zoek naar een specifieke LED oplossing, maar kunt u het door u gewenste product niet op onze webshop vinden, neem dan contact met ons op. We zullen proberen een oplossing te realiseren en/of te onwikkelen. U kunt ons ten alle tijden bereiken via info@agrileds.nl of telefonisch op 06-27229714